Ajankohtaista

Historia

Yhteystiedot

Jäsenlomake ja Palaute

 Kuvagalleria

Etusivu

Ajankohtaista

Näillä sivuilla ilmoittelemme erilaisten tapahtumien järjestelyistä, joissa jokaisen panos on tärkeä.
Tervetuloa mukaan virikkeelliseen ja vastuulliseen toimintaan!

Vieremän Oriyhdistys järjestää vuosittain yhdistyksen perustamisasiakirjan hengen mukaisesti tamma- ja varsanäyttelyn sekä paikallisravit. Tämän lisäksi yhdistyksellä on ollut läpi pitkän historian alueen yhteisöllisyyttä tukevaa toimintaa mm.kiesikyyditystä häissä, penkkareissa, perhetapahtumissa ja muilutuksissa.

Kokouksia on pidetty keväisin ja syksyisin. Ne ovat kaikille jäsenille avoimet tilaisuudet, joiden tarkoituksena on keskustelujen ja palautepalaverien kautta kehittää yhdistyksen toimintaa. Lisäksi tarjolla on herkullinen pitopöytä sekä virvokkeita. Kokouksien päätteeksi on myös lämmitetty sauna ja ilta on päättynyt ravintola Tuulensuojan tansseihin.

Oriyhdistyksen urheilutoiminta on myös vilkasta. Virallinen sählyvuoro on Niemisen alakansakoulun liikuntasalissa joka keskiviikko klo.18.30. Ainoa vaatimus sählyn pelaamiseen on vapaa-ajan vastuuvakuutus. Osallistumme vuosittain Hevosmiesten SM-turnaukseen, joka pelataan alkuvuodesta. Menestystä ei ole toistaiseksi tullut.

 

Paikallisravit Ylä-Savon Hippoksella la 12.09.2009, klo.12.00.
sekä Oriyhdistyksen jäsenille saunailta klo.19.00 alkaen Gasthaus   
   Puomilassa
Tervetuloa
!

Hevosmiesten sählyn SM-saliturnaus Sievissä la.28.02.2009

Tamma- ja varsanäyttely Ylä-Savon Hippoksella ma.18.05.2009


                       

Oriyhdistyksen tekemän talkootoiminnan osuus on ollut merkittävää vuosikymmenien ajan Ylä-Savon Hippoksen raviradalla Vieremällä. Yhteisen työn tekeminen ja oman käden jälki ovat tuoneet runsain määrin uusia jäseniä yhdityksen harmonisiin riveihin. Usein talkoiden jälkeen on vietetty Oriyhdistyksen talkoosaunailtoja, jotka ovatkin maakunnan ykköspuheenaiheita useiden viikkojen ajan.

                      

  

 Ajankohtaista

01.04.2010 Vuosikokous

17.02.2010 Oulun jalostuspäivät

09.04.2009  Vuosikokous

14.03.2009 Puulaakihiihot

29.01.2009 sivusto avattu
erikoistarjouksena Oriyhdistyksen

t-paita

22.07.2008 kesäkuulumiset