Ajankohtaista

Historia

Yhteystiedot

Jäsenlomake ja Palaute

 Kuvagalleria

Etusivu


22.07.2007

Maanantai-iltana kokoontui Vieremän Oriyhdistyksen johtokunta kesäkokoukseensa Saarisenjärvelle. Johtokunnan esityslistalla oli paikallisravien järjestäminen syyskuun puoliväliin sekä päivän polttavat ravipoliittiset asiat. Tärkeimpänä päätöksenään Oriyhdistys päätti ottaa paikallisraveihin mukaan ponilähdön, jonka sarjamäärityksen osalta lisätietoja tulee Hevosurheilun sivuilta, koska syyskuun kilpailukutsulehti on jo mennyt painoon, eikä lähtöä ollut alunperin merkitty listalle. Tällä lähdöllä Oriyhdistys haluaa tukea raviurheilun laajaa kenttää ja tarjota nuorille mahdollisuuden kilpailla Vieremän hyvällä kaviouralla. Illan mittaan käytiin epävirallisissa puheenvuoroissa painavin sanoin lävitse myös suomalaista ravielämää.

Konkreettisena asiana Oriyhdistys aloitti Tiehallinnon ankaran painostamisen, jotta Vieremän raviradalle saataisiin kunnon päällystetie Kajaanista saapuville ravimiehille. Uuden tienpinnan valmistumisen takarajaksi laitettiin syyskuun puoliväli, jolloin paikallisravit ajetaan Ylä-Savon Hippoksella.

Kuninkuusravien osalta todettiin suurella tyytyväisyydellä se tosiasia, että Jyväskylään on huomattavasti lyhyempi reissata kuin Kouvolaan. Tämä on erittäin tärkeä asia näillä polttoaineen hinnoilla. Kokouksessa kirjattiin pöytäkirjaan juuri kohonneen polttoaineen hinnan johdosta uusi Oriyhdistyksen jäseniä koskeva matkustussääntö, joka sallii vain miesten lähtemisen Kuninkuusravireissulle, jottei tarvitse monella autolla ajella eukkojen takia - ehdotus sai yksimielisen kannatuksen myös rivijäsenten joukossa...

 

16.06.2007

Kymi GP-ravit
Vieremän Oriyhdistys joutui ravien loppupuolella auttamaan nuorta ohjastajalupausta, jolle oli tullut aikatauluongelma kesken kisareissun Kouvolaan. Poikaparka oli mennyt varaamaan lennot takaisin Ranskaan heti ravien jälkeen, eikä ollut ymmärtänyt varata reilusti aikaa ravien jälkeiselle seurustelulle ja saunomiselle - tuomittavaa, jos mikä, tuumaili Oriyhdistyksen kuljetusvastaava Jopi ja jatkoi - "tämä se vasta on se amatöörikuski, jos kuka!"Saimme onneksi kiperän kyytiongelman ratkeamaan kun Oriyhdistyksen kantakirjajäsen Einari lainasi menopeliään ja amatöörikuski saatiin sitä myöten reissun päälle ja kohti Helsinki-Vantaan lentoasemaa, jossa jatkolento jo odotti. Tässäkin tapauksessa nähtiin jälleen kerran se tosiasia, mikä merkitys on hyvillä suhteilla ja verkostoinnilla. Toivotamme uudet jäsenet sydämellisesti tervetulleeksi mukaan Vieremän Oriyhdistyksen toimintaan 5 euron vaivaisella jäsenmaksulla. Toimintamme on kansainvälistä ja keskittyy pelkästään raviurheilun kehittämiseen - tällä viikolla mm. olemme mukana Ylä-Savon Hippoksen talkoissa, joissa laitetaan ravirata ympäristöineen juhannusravikuntoon - kyllä kelpaa Jari Sillanpään astella lavalle kun on paikat kohillaan - tervetuloa talkoisiin!

 Ajankohtaista

01.04.2010 Vuosikokous

17.02.2010 Oulun jalostuspäivät

09.04.2009  Vuosikokous

14.03.2009 Puulaakihiihot

29.01.2009 sivusto avattu
erikoistarjouksena Oriyhdistyksen

t-paita

22.07.2008 kesäkuulumiset